...

Ingrid en Ronald

Vorig jaar september was het dan zo ver, de bruiloft van Ingrid & Ronald. Ik mocht er bij zijn vanaf het begin tot einde! De weersvoorspelling was dan wel de slechtste van heel de week, maar dat mocht de pret niet drukken.

De bruid & bruidegom sliepen apart, ieder in een eigen huis. Als eerst mocht ik het aankleden van de bruidegom en alle details op de foto zetten. Daarna snel door naar de bruid, die al in de visagie zat.

De eerste ontmoeting

Ze hadden laten weten dat ze graag op de dag zelf op een mooie natuurlijke locatie elkaar voor het eerst wilde zien. Omringt door de directe familie, stond de bruidegom vol spanning te wachten. De bruid was in aantocht en nu was het moment daar. Nog maar een paar seconden….De bruid tikte op de schouder van de bruidegom en oh wat was hij keek hij vol liefde naar zijn bruid. We maakte enkele foto’s van ze samen met de familie en toen snel naar binnen, voor de regen.

Tijd voor een hapje eten en wat foto’s binnen, aangezien het nog niet gestopt was met regenen.

Ceremonie

Daarna was het tijd voor de ceremonie, deze werd na wat last minute beslissingen toch voor de zekerheid maar binnen genomen. De zaal was versierd, de muziek stond aan en de sfeer zat er goed in.

En toen was het tijd, tijd voor het jawoord. Spannend! Op het gezicht van de bruid was de spanning goed te zien, maar eenmaal aangekomen bij het altaar kon ze alleen nog maar glimlachen.

Na het jawoord kreeg iedereen champagne, werden er handen geschud en gefeliciteerd. Er werd die avond heerlijk gegeten, gefeest en gelachen.

Wat is het toch mooi om de liefde tussen hen en hun dierbare dan vast te mogen leggen.

Ik vond het een eer om jullie fotografe te mogen zijn.

Liefs,
Noraly

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.