...

Pricing

portret en familieshoot prijzen

elk pakket is inclusief

  • Telefoongesprek waarbij we al jullie wensen bespreken
  • Alle foto’s in kleur én zwart wit, volledig nabewerkt 
  • KM vergoeding tot 10 km om Etten-Leur 
  • Volledige galerij binnen 2-3 weken. 
Familiefotograaf Breda
Familiefotograaf Breda
Familiefotograaf Breda
Portretfotograaf Breda
Portretfotograaf Breda
Familiefotograaf Breda
Portretfotograaf Breda

faq

veelgestelde vragen

Wanneer kunnen we je het beste boeken? 

De meeste fotoshoots kun je het best minimaal 10 weken van te voren boeken. Door de beperkte beschikbaarheid, zeker in het hoogseizoen kunnen de beschikbare data snel vollopen. Lukte dit niet minimaal 10 weken van te voren? Je zal de eerste niet zijn die geluk heeft, dus stuur mij meteen een berichtje! 

WAT KOST EEN FOTOSHOOT?

Dit is erg verschillend en erg afhaneklijk van de wensen, locatie en ervaring. Mijn prijzen beginnen bij € 199,- inclusief BTW. voor een portretshoot. Deze zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor LinkedIN of voor op je CV. Een familieshoot kost bij mij € 349,- inclusief BTW. 

Wat als je ziek wordt?

Ik ben niet zomaar uit het veld te slaan, zeker niet als het om fotograferen gaat. Daarnaast heb ik enkele professionele back-up fotografen klaar staan die ik kan benaderen. De foto’s worden dan door de back-up fotograaf gemaakt maar door mij bewerkt. Zo weten we zeker dat de kwaliteit die jullie verwachten ook daadwerkelijk wordt afgeleverd, ongeacht de omstandigheden. 

Wat kan ik het beste dragen tijdens de fotoshoot?

Dit is helemaal afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt. Draag altijd kleding waar je je lekker in voelt. Mijn advies zou wel zijn het rustig te houden qua patronen en kleuren. Daarnaast kan het voor het eindresultaat helpen dit af te stemmen op de gekozen locatie/omgeving en eventueel ook de mensen waar je mee op de foto gaat. Zodra we een datum hebben afgesproken krijg je uiteraard mijn brochure met alle tips & tricks.

Hoe lever je de foto’s aan?

De foto’s worden in een online galerij geplaatst waarbij het mogelijk is de fotos’de downloaden, afdrukken of muurdecoratie te bestellen. Alle foto’s worden nabewerkt, zonder logo en zowel in kleur en diverse in zwart/wit aan jullie afgeleverd. 

met welke camera fotografeer je?

Ik fotografeer met de Sony A7-serie. Professioneel apparatuur die onder andere ook een dubbel card-slot heeft. Dit zorgt er voor dat ik tijdens het fotograferen direct kopieën maak. 

Wat als je camera kapot gaat?

Ik maak altijd gebruik van twee camera’s, mocht er onverhoopt één mee stoppen, pak ik de tweede op en fotografeer ik meteen weer verder. Wel zo veilig! 

Contact

Stuur mij een berichtje

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.