...

Pricing

zwangerschap en newbornfotograaf prijzen

elk pakket is inclusief

  • Telefoongesprek waarbij we al jullie wensen bespreken
  • Alle foto’s in kleur én zwart wit, volledig nabewerkt 
  • KM vergoeding tot 10 km om Etten-Leur 
  • Volledige galerij binnen 2-3 weken. 
newbornshoot breda
zwangerschapsshoot breda
zwangerschapsshoot breda
zwangerschapsshoot breda
newbornshoot breda
newbornshoot breda

faq

veelgestelde vragen

Wanneer kunnen we je het beste boeken? 

De meeste zwangerschapsshoots kun je het best aanvragen wanneer je tussen de 12-20 weken zwanger bent. De newbornshoot kun je dan meteen bijboeken, dit geeft niet alleen meer zekerheid op beschikbaarheid zodra je bent bevallen, maar ook een flinke korting!

Liever alleen een newbornshoot? Geen enkel probleem, boek mij dan minimaal in week 28 van de zwangerschap. Ik houd namelijk extra plekjes vrij rondom je uitgerekende datum. Het kan namelijk nog wel eens voorkomen dat je eerder bevalt, of juist later. Ik ben er graag tussen de 5-10 dagen na de bevalling. 

WAT KOST EEN NEWBORNFOTOGRAAF?

Dit is erg verschillend en erg afhaneklijk van de wensen, locatie en ervaring. Mijn prijzen beginnen bij € 369,- inclusief BTW.

WAT KOST EEN ZWANGERSCHAPSHOOT?

ook dit is erg verschillend en erg afhaneklijk van de wensen, locatie en ervaring. Mijn prijzen beginnen bij € 279,- inclusief BTW.

Wat als je ziek wordt?

Ik ben niet zomaar uit het veld te slaan, zeker niet als het om fotograferen gaat. Daarnaast heb ik enkele professionele back-up fotografen klaar staan die ik kan benaderen. De foto’s worden dan door de back-up fotograaf gemaakt maar door mij bewerkt. Zo weten we zeker dat de kwaliteit die jullie verwachten ook daadwerkelijk wordt afgeleverd, ongeacht de omstandigheden. 

Wat kan ik het beste dragen tijdens de fotoshoot?

Dit is helemaal afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt. Draag altijd kleding waar je je lekker in voelt. Mijn advies zou wel zijn het rustig te houden qua patronen en kleuren. Daarnaast kan het voor het eindresultaat helpen dit af te stemmen op de gekozen locatie/omgeving en eventueel ook de mensen waar je mee op de foto gaat. Zodra we een datum hebben afgesproken krijg je uiteraard mijn brochure met alle tips & tricks.

Hoe lever je de foto’s aan?

De foto’s worden in een online galerij geplaatst waarbij het mogelijk is de fotos’de downloaden, afdrukken of muurdecoratie te bestellen. Alle foto’s worden nabewerkt, zonder logo en zowel in kleur en diverse in zwart/wit aan jullie afgeleverd. 

met welke camera fotografeer je?

Ik fotografeer met de Sony A7-serie. Professioneel apparatuur die onder andere ook een dubbel card-slot heeft. Dit zorgt er voor dat ik tijdens het fotograferen direct kopieën maak. 

Wat als je camera kapot gaat?

Ik maak altijd gebruik van twee camera’s, mocht er onverhoopt één mee stoppen, pak ik de tweede op en fotografeer ik meteen weer verder. Wel zo veilig! 

Contact

Stuur mij een berichtje

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.