...

Pricing

trouwfotograaf prijzen

HOE GAAT HET BOEKEN IN ZIJN WERK?

Allereerst komt er een contact moment waarna we een kennismakingsgesprek inplannen. In dat gesprek maken we kennis met elkaar, beantwoord ik jullie vragen en het allerbelangrijkste: Gaan we na of er een klik is. Natuurlijk bespreken we alle mogelijkheden en jullie wensen.

Is er een klik? Super! Daarna ontvangen jullie van mij een offerte. Dit kan onderstaande optie zijn of een op maat gemaakt pakket.

Nadat deze akkoord is bevonden en de afgesproken aanbetaling is ontvangen, word de datum definitief bij mij in de agenda gezet. Nog voor de uiteindelijke datum bespreken we de uiteindelijke planning en we nemen we alle kleine details door. Op de grote dag zelf maak ik allerlei foto’s met alleen pure emoties en zo veel mogelijk details.

Daarna ontvangen jullie binnen enkele dagen een preview van een aantal foto’s. Na circa 6 weken zijn alle foto’s klaar en worden deze in een online klantengalerij geplaatst. Vanuit daar krijgen jullie de mogelijkheid om ze te downloaden, afdrukken of canvassen te bestellen.

In ieder pakket zit een handgemaakt album, speciaal van jullie grote dag. Afhankelijk van het pakket varieert deze in grootte. Het album wordt besteld nadat jullie akkoord hebben gegeven op de online preview. Een aantal weken later volgt onze laatste afspraak waarbij het trouwalbum persoonlijk door mij wordt afgeleverd.

Let op: Alle prijzen zijn exclusief reiskosten à € 0,39 p/km. Bij reportages binnen 10 km. van postcode 4870AA worden geen reiskosten berekend.

elk pakket is inclusief

  • Kennismakingsgesprek
  • Fotografieschema op jullie dag
  • Check-ins voor de bruiloft
  • Sneak Peeks binnen 48-uur
  • KM vergoeding tot 10 km om Etten-Leur 
  • Volledige galerij binnen 4-6 weken. 
Bruiloftfotografie Breda

'Een hele goede fotograaf welke zeer vakkundig is met leuke ideeën en hele mooie foto's kan leveren. Absoluut het contacteren waard.'

– Brenda & Richard 

Wij zijn erg blij met de foto's die Noraly heeft gemaakt. Ze heeft ons vriendelijk geholpen en we zijn erg blij met het resultaat!

– Fam. Timmer

Noraly is een héél vriendelijk & spontaan persoon. Zij maakt de meest prachtige foto's. Ze heeft veel ervaring met fotograferen en dat merk je terug in haar omgang en resultaat! Een aanrader om met Noraly zee te gaan!

– Anouk

faq

veelgestelde vragen

Wanneer kunnen we je het beste boeken? 

De meeste bruiloften worden minimaal een jaar van te voren vastgelegd. Vanwege de beperkte beschikbaarheid zit ik snel vol. Willen jullie graag trouwen op een populaire datum zoals 11-11-2022? Wees er dan dat vroeger bij, mijn advies zou zijn 1,5-2 jaar van te voren. Maar schroom ook bij een last-minute aanvraag een berichtje te sturen. Soms vallen er shoots uit, of heb ik nog plek in mijn agenda!

15AT KOST EEN TROUWFOTOGRAAF?

Dit is erg verschillend en erg afhaneklijk van de wensen, locatie en ervaring. Mijn prijzen beginnen voor lokale elopements bij € 899,-. Wil je graag de hele dag een fotograaf dan starten de prijzen bij € 1599,- 

Is het boeken van losse uren ook mogelijk?

Nee, ik fotografeer alleen aaneengesloten. Mochten er uren zijn waarbij ik niet kan of het niet gewenst is dat ik fotografeer dan worden deze wel doorbelast. 

Wat als je ziek wordt?

Ik ben niet zomaar uit het veld te slaan, zeker niet als het om fotograferen gaat. Daarnaast heb ik enkele professionele back-up fotografen klaar staan die ik kan benaderen. De foto’s worden dan door de back-up fotograaf gemaakt maar door mij bewerkt. Zo weten we zeker dat de kwaliteit die jullie verwachten ook daadwerkelijk wordt afgeleverd, ongeacht de omstandigheden. 

hoeveel tijd kunnen we het beste inplannen voor de fotoshoot?

Deze vraag krijg ik heel vaak en mijn advies is altijd minimaal één uur excl. reistijd. De reistijd wordt vaak vergeten, dus neem deze zeker mee. Voor de familiefoto’s bespreken we meestal samen het meest geschikte moment, bijvoorbeeld tijdens de receptie. Afhankelijk van de opstellingen en grootte van de familie probeer ik dit meestal binnen 30 minuten af te ronden. 

Hoe lever je de foto’s aan?

De foto’s worden in een online galerij geplaatst waarbij het mogelijk is de fotos’de downloaden, afdrukken of muurdecoratie te bestellen. Alle foto’s worden nabewerkt, zonder logo en zowel in kleur en diverse in zwart/wit aan jullie afgeleverd. 

met welke camera fotografeer je?

Ik fotografeer met de Sony A7-serie. Professioneel apparatuur die onder andere ook een dubbel card-slot heeft. Dit zorgt er voor dat ik tijdens het fotograferen direct kopieën maak. 

Wat als je camera kapot gaat?

Ik maak altijd gebruik van twee camera’s, mocht er onverhoopt dan één mee stoppen, pak ik de tweede meteen op en fotografeer ik weer verder. Wel zo veilig! 

Trouwfotograaf voor het buitenland, kan dat ook?

Jazeker! Afhankelijk van de beschikbaarheid reis ik met jullie mee waar jullie heen willen. Ik leg desgewenst meerdere dagen van jullie reis vast, zo wordt het een compleet plaatje van jullie bruiloft. Bovenstaand aanbod is exclusief eventuele overtocht met een boot of andere reis- en verblijfkosten. 

Contact

Stuur mij een berichtje

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.