Hi, ik ben noraly

een fotograaf met oog voor pure emoties 

Noraly
Noraly

Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website en aangenaam!

Ik ben Noraly en al vanaf jongs af aan helemaal weg van fotografie. Het fascineerde mij en ik wil(de) er alles over weten. Ik keek en kijk nog steeds graag naar de oude albums waar uren plakwerk aan vooraf is gegaan. Zodra zo’n album open gaat, bekijk je een film. Een gedeelte uit iemand zijn of haar leven. Juist deze verhalen probeer ik vast te leggen, zodat ook jullie voor van deze waardevolle herinneringen kunnen nagenieten. Met deze intentie ga ik ook voor jullie aan de slag, bepakt met mijn camera’s, mijn perfectionistische oog en veel enthousiasme leg ik vol liefde jullie trouwdag vast.

Wanneer ik niet fotografeer vind je mij met een boek in mijn handen, eet ik pizza met een glas rode wijn of wandel ik door het bos. Uiteraard altijd samen of in de buurt van mijn steun en toeverlaat, mijn lieve vriend. 

Ik kan niet wachten om ook jullie te ontmoeten, te horen hoe jullie elkaar hebben ontmoet en samen jullie bruiloft vorm te gaan geven! 

Liefs,

 

Things I love

meer over mij

ik kon geen betere manier verzinnen dan het weergeven van mijn persoonlijkheid met behulp van foto’s. Ik ben dol op het geluid van de zee, kan uren verdwalen in een boek en mijn lievelingseten is by far pizza!

Wanneer ik tijd heb speel ik graag piano, maar wie heeft er tegenwoordig tijd? Je raad het wellicht al, het blijft voornamelijk bij luisteren. Bloemen, die maken mij altijd vrolijk! En last but not least, het maken van foto’s. Ik verlies de tijd uit het oog wanneer je mij een camera in mijn handen geeft.

the sea

books

pizza

music

flowers

photography

Noraly is een geweldige lieve fotograaf die je al snel op je gemak weet te stellen! Ze is heel fijn om mee samen te werken, heeft oog voor detail en we zijn super blij met het resultaat!

– Cindy

Wij zijn erg blij met de foto's die Noraly heeft gemaakt. Ze heeft ons vriendelijk geholpen en we zijn erg blij met het resultaat!

– Fam. Timmer

Noraly is een héél vriendelijk & spontaan persoon. Zij maakt de meest prachtige foto's. Ze heeft veel ervaring met fotograferen en dat merk je terug in haar omgang en resultaat! Een aanrader om met Noraly zee te gaan!

– Anouk

Work

bekijk mijn
laatste werk

Het maken van foto’s van het moment is waar ik enthousiast van wordt. Geen geposeerde foto’s, maar foto’s van die échte glimlach of traan. Foto’s met pure emoties.

 

Contact

Stuur mij een berichtje