...

Hey!

Leuk dat je langs komt op mijn blog. Zoals je kunt zien, fotografeer ik. Dit begon allemaal toen ik zo’n jaar of tien was en groeide uit tot een enorme passie.

Bij ons thuis kwam er toen een eerste echte spiegelreflexcamera – een prachtding vond ik het! Vanaf dat moment wilde ik alles leren en ontdekken samen met de camera.
Een paar jaar later kocht ik de camera over en begon mijn avontuur pas echt. Ik kon zelf op pad, zonder dat ik de spullen van andere hoefde te lenen. Na een paar jaar was ik toe aan een nieuwe.
Ik kocht een tweedehandse en een extra lange lens. Zodat ook het op afstand fotograferen mogelijk werd en je in de foto’s een mooi scherpte/diepte kreeg.

Bruiloft fotograaf Etten-Leur

Toen ik een jaar of 17 was werd ik aangenomen bij een online nieuwsplatform als pers,- en evenementen fotografe. Wat was dat gaaf, het was dan wel een bijbaantje maar ik mocht op de leukste plekken backstage gaan staan. Naast de DJ op het podium, of achter de schermen bij een bedrijf. Het was leuk om te doen, maar liep op een gegeven moment wel tegen het kunnen van mijn apparatuur aan.

Verhuizing

Na een klein jaartje verhuisde ik naar Etten-Leur. Het begon al snel weer te kriebelen, maar ik durfde de stap niet te maken. Ik ben nogal onzeker aangelegd en wilde de financiële zekerheid van elke maand een vast salaris niet missen. Ondertussen kreeg ik een nieuwe camera, een hele upgrade en ik kon eindelijk weer ‘vooruit’ voor mijn gevoel. Ik bleef wel foto’s maken en mijzelf ontwikkelen. Ik maakte foto’s van vrienden, familie en kennissen. Door het fotograferen van de liefde op bruiloften kwam ik er achter wat ik ècht wilde doen. Het vastleggen van alles wat met liefde te maken had.

In mijn volgende blog vertel ik meer over mijn weg naar het ondernemerschap en mijn ontwikkelingen.

Liefs,
Noraly

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.