Newborn & Zwangerschapsfotografie

Yinthe (23)
DSC06690
Mason (27)
Mason (29)

Newborn Fotografie

Puur, lief, klein en zo voorbij. De eerste uren, dagen, weken van dit grote wonder.
Hoe graag zou je deze momenten vast willen houden.
Kleine voetjes, teentjes, zachte wangetjes & wimpertjes.

Een newbornreportage boek je bij voorkeur tijdens je zwangerschap. Ik zorg er dan voor dat ik rond je vermoedelijke bevallingsdatum voldoende plaats vrij houd. Zodra je bevallen bent, laat je me dit weten en plannen we de definitieve datum.

Een newbornreportage vindt bij voorkeur tussen de 1e en 3e week na de bevalling plaats, ze slapen dan nog veel. Is de baby geboren en ben je iets later met reserveren? Geen probleem, we plannen de reportage dan zo snel als (nog) mogelijk in.

~ All the little details ~

Werkwijze

Ik kom bij jullie thuis, waar jullie kindje zich het meest op zijn gemak voelt en jullie je niet hoeven te verplaatsen. Ik fotografeer zo veel mogelijk met natuurlijk daglicht en zoek daardoor altijd een ruimte in huis waar het licht op z’n mooist binnenvalt. Zorg dat het in huis lekker warm is zodat het dekentje ook af en toe van het kindje af kan zodat ik ook van de kleine teentjes, het mooie kruintje en andere details vast kan leggen. 

Tijdens de reportage is er tijd genoeg om met jullie kindje te knuffelen, voeden of te verschonen. Ik pas mij aan, aan het ritme van jullie en jullie kindje. Voor de reportage zelf gebruik ik af en toe dekentjes of knuffeltjes of andere kleine dingen. Deze mogen jullie uiteraard ook zelf verzorgen, des te persoonlijker en origineler de reportage zal worden!

Mocht je bepaalde wensen hebben, geef dit gerust aan. Met de veiligheid van jullie kindje vooropgesteld, zal ik altijd proberen hieraan te voldoen.

Mark & Merel (31)

Mijn doel is om de liefde, de warmte, het pure dat een kindje in de eerste weken heeft, vast te leggen in een beeld waar je je leven lang van kunt blijven genieten.

Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten! Mailen kan naar info@noralyfotografie.nl of neem contact op via het contactformulier

Uiteraard is het samenstellen van een pakket, aangepast op jullie wensen mogelijk!
Prijs luxer album: Op aanvraag

Ook is het mogelijk om afdrukken of canvassen via mij te bestellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Let op: Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a € 0,39 p/km. Bij reportages binnen 10 km. van postcode 4870AA worden geen reiskosten berekend.

Noraly is een heel spontane meid waarbij ik me meteen vanaf het begin op mijn gemak voelde. Ze probeert van alles uit en dat geeft mooie foto's!
Zwnagerschapsfotografie
Kelly
Zwangerschapsfotografie

Investeringen

Zwangerschap
€ 199,-
> 1 uur fotografie
15 foto’s op groot formaat zonder logo
Inclusief mini harmonica-album
Reiskosten tot 10 km om Etten-Leur
 
 
Newborn
€ 239,-
> 1,5 uur fotografie
15 foto’s op groot formaat zonder logo
1 fotoprint 13x18 cm
Inclusief mini harmonica-album .
Reiskosten tot 10 km om Etten-Leur
 
Newborn & Zwangerschap
€ 389,-
Zwangerschap > 1 uur fotografie
Newborn > 1,5 uur fotografie
35 foto’s op groot formaat zonder logo
3 fotoprints 13x18 cm
Inclusief album 20x20 cm.
Reiskosten tot 10 km om Etten-Leur

Portfolio

Zwangerschapsfotografie

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Jullie zullen het misschien al weten, voor je het door hebt liggen ze in je schoot of zijn ze al groot! Hoe mooi is het dan om door middel van mooie foto’s er net even langer van te kunnen genieten?

Vooraf

Mail of bel mij voor het reserveren van zwangerschapsfotografie, dit kun je het beste op tijd doen. De zwangerschapsfotoshoot word meestal gehouden tussen de 32 en 36 weken. Tegen die tijd heb je al een mooie ronde buik, maar nog energie genoeg om stralend op de foto te worden gezet. Ben je wat later met reserveren? Geen probleem, we proberen dan zo snel mogelijk een datum te prikken. De locatie wordt altijd samen met jullie gekozen, dit kan buiten of binnen. 

Tijdens

We spreken af op de locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk je bolle buik gemaakt.
We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt?
Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, papa en mama samen etc. De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Achteraf

Je ontvangt van mij kort na de zwangerschapsfotoshoot de factuur en een link naar een persoonlijke online galerij. Je ontvangt per mail hiervoor de inloggegevens en hier kun je zelf de mooiste foto’s uitkiezen.  Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de 10 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Extra foto’s zijn achteraf na te bestellen voor € 10,- per digitale foto.

Uiteraard is het ook mogelijk om afdrukken of canvassen via mij te bestellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Let op: alle prijzen zijn excl. reiskosten a € 0,39 p/km. Bij fotoshoots binnen 10 km. van postcode 4870AA  worden geen reiskosten berekend.

Sign up!

Schrijf je nu in en ontvang de laatste nieuwtjes, tips & freebies in je mailbox!
Natuurlijk mail ik je alleen als ik écht iets super leuks met je te delen heb. Ik houd zelf ook niet van saaie mailtjes.

NORALY FOTOGRAFIE

Fotograaf van de liefde
volg mij via @noralyfotografie