Bedrijfsfotografie

Je kent het vast wel, iedere keer weer zelf aan de slag om dé foto te maken voor op sociale media, je blog of je website. Stiekem slokt het veel tijd op.

Maar, nu ben je op zoek naar een fotografe. Een ongedwongen fotografe die je vast kan leggen zoals jij bent, zoals jij werkt en jij je merk wilt presenteren. Geen saaie, geposeerde foto’s, maar foto’s met jouw mooie glimlach.

Foto’s maak je bedrijf en jouzelf weg te zetten zoals jij jezelf wilt representeren, om vol zelfvertrouwen de foto’s online te plaatsen en die bij jouw ideale klant passen. 

En waar deze foto’s worden gemaakt? Waar jij jezelf kan zijn. Gewoon thuis of in een knus eetcafé, aan het strand of bij jouw op kantoor. De plek waar jij kan stralen en je op je gemak voelt.

Heb je van jezelf inmiddels genoeg foto’s maar wil je graag de spotlight zetten op jouw mooie producten? Let me know! Ook daar ga ik graag samen met jouw mee aan de slag. 

 

Sta jij ook al te springen? Lees gauw verder!

Werkwijze

 1. Eerste contact moment. Dit kan via telefoon of Skype. Zo krijgen we een eerste indruk en bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en de vervolgstappen.
 2. Stap twee bestaat uit een persoonlijk moodboard, opgemaakt aan de hand van de doorgegeven wensen. Jouw visie en dát wat bij jouw bedrijf past. 
 3. Hierna volgt nog een contactmoment. Daarin bespreken we de laatste details, de locatie(s) en  bijvoorbeeld je kledingkeuzes.
 4. Op de dag zelf is het tijd om te stralen, lekker jezelf te zijn. Bovendien is het vaak ontzettend gezellig! 
 5. Na de shoot krijg je een kleine preview en na circa 2 tot 3 weken ontvang je het eindresultaat toegestuurd. Dan kun je er gauw mee aan de slag voor op jouw website, blog of sociale media kanalen! 
 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 
Dit kan via het onderstaande contactformulier. Maar bellen mag natuurlijk ook. Dit kan via +31 6 27595498
 
bedrijfs fotograaf

Wat anderen zeggen

Wat was het moeilijk om máár 15 foto’s uit te kiezen van de overvloed aan práchtige foto’s! Zowel in hoe je je opstelde tijdens de shoot als de professionele daglichtlampen die je meebracht (en die zeker geen overbodige luxe waren met het sombere weer), gaven me een heel professionele, maar ook relaxte indruk. De foto’s die je opstuurde waren ook een bevestiging op die indruk. Mooie, professionele en tegelijkertijd heel persoonlijke foto’s, die echt ‘mij’ laten zien. Ik werk normaal gezien altijd vanuit huis vanwege m’n lichamelijke conditie, jouw foto’s laten op een mooie manier zien dat je vanaf de bank ook ‘echt’ kunt werken en professioneel kunt zijn. Ontzettend bedankt hiervoor, Noraly!

it’s not who you are that holds you back, It’s who you think you’re not.

Investering

Volledig
349,-*
Visiegesprek
> 2 uur fotografie op locatie
Persoonlijk Moodboard
2 x kledingwissel
Minimaal 25 foto's op groot formaat
Reiskosten tot 10 km om Etten-Leur
Basis
249,-*
VIsiegesprek
> 1 uur fotografie op locatie
Persoonlijk Moodboard
1 x kledingwissel
Minimaal 10 foto's op groot formaat
Reiskosten tot 10 km om Etten-Leur
Op maat
n.t.b.
Heb je ideeën maar staat het pakket er voor jou niet bij?
Geen probleem
Samen stellen we het pakket op dat geschikt is voor jou.
 
 
 

*excl. 21% BTW

Portfolio

Klik op de foto voor een vergroting

Wanneer mag ik je bellen?

Ook voor vragen en/of opmerkingen mag je mij via dit formulier een berichtje sturen. 

  NORALY FOTOGRAFIE

  Fotograaf van de liefde
  volg mij via @noralyfotografie